Inicio2020-05-09T19:17:00+00:00

QUI SOM?

Ortefish, SL neix el 2004 de la mà de José Ortega, el qual, després de més de vint anys treballant al sector de la comercialització a l’engròs de peix i marisc fresc, va aconseguir fer realitat el seu somni: crear la seva pròpia empresa.

Juntament amb un grup de grans professionals amb experiència i coneixedors del sector, el 2004 es va inaugurar la primera parada al Mercat Central del Peix de Barcelona. Avui en dia, Ortefish té dues parades i una àmplia projecció de futur.

El que ens distingeix és la qualitat, l’àmplia gamma de productes i una visió jove i moderna de la gestió empresarial, amb la incorporació de les noves generacions als llocs directius.

Us oferim una gran varietat de productes de màxima qualitat. Tot tipus de peix fresc, peix blau, tonyina i marisc; atenció personalitzada i adaptada a la mida de cada client i el compromís de la satisfacció dels nostres clients, avalada per l’experiència i la confiança que el sector minorista ha dipositat en nosaltres.

Digueu-nos què necessiteu i ho farem possible.

ELS NOSTRES VALORS

Vocació de servei: atendre les necessitats dels nostres clients i satisfer-les és la nostra prioritat..

Competitivitat: adaptar el nostre negoci a les necessitats del mercat per ser una empresa competitiva en qualitat, servei o preus.

Qualitat: Mantenir-nos fidels a l’alta qualitat dels nostres productes apostant pel producte nacional i de proximitat.

Treball en equip: gràcies a un gran equip de treballadors, podem oferir els nostres serveis i productes de la millor manera possible. Els nostres empleats són la nostra millor inversió.

PRODUCTES

Som referents en peix de costa i marisc nacional. Treballem sobretot producte de proximitat, que ens porten cada dia de les millors llotges nacionals i internacionals.

PEIX FRESC

MARISC

CONTACTE

Mercat Central del Peix de Barcelona (Mercabarna)
Parades: 45-46, 08040 Barcelona
Telèfon: 935 567 046 Fax: 933 365 908
Correu electrònic: ortefish@mercabarna.com

He llegit i accepto la política de privacitat.